De troeven van een job in de elektrotechniek

Werk gegarandeerd

Goede elektriciens zijn zeldzaam. Dat speelt in jouw voordeel. Als gemotiveerde kracht met technische vaardigheden kan je quasi altijd en overal aan de slag. Honderden bedrijven zoeken technische profielen en de vacatures raken vaak moeilijk ingevuld. Zo heb je voor je het weet een droomjob als elektrotechnieker te pakken.

Ben je op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? VHE heeft interessante vacatures. Of je solliciteert spontaan. Sterke elektrotechniekers zijn altijd welkom. We vinden ongetwijfeld de job die bij je past.

Veel variatie

Het uitwerken en installeren van volledige industriële installaties, onderhoud en depannages, of bordenbouw op maat. Eén ding is zeker: een job als elektrotechnieker is niet eentonig. Elke dag zit vol variatie. Zowel wat het werk betreft als de locatie. Je werk brengt je overal naartoe. Van klein fabriekje tot immense productiehal. Al mag een dagje in het eigen atelier van tijd tot tijd natuurlijk niet ontbreken. Dat is altijd een beetje thuiskomen.

Toffe collega’s

Laat ons eerlijk zijn: jouw collega’s zijn sowieso de tofste. Zeker als je elektrotechnieker bent. Net als jij zijn ze namelijk gepassioneerd én gefascineerd door het wonder der techniek. Dat zit een elektricien nu eenmaal in het bloed.

Vaak – zeker bij projecten van grote omvang – trek je met een team naar de werf. Daar werk je samen met als doel een onberispelijk resultaat. Technisch correct en perfect afgewerkt. En ja, een pint na het werk kunnen ze ook appreciëren. De boog moet toch niet altijd gespannen staan?

Focus op details

Als elektrotechnieker is accuraat werken vaak de sleutel tot rimpelloze resultaten op de werkvloer. Bij ons op de werkvloer kan je je dus volledig uitleven. Zonder geklaar van ‘hogerhand’.

Weg met de dagelijkse sleur

Als je op een grote werf aan de slag bent, ken je soms je planning voor langere tijd. Evengoed is de agenda waarmee je ’s ochtends op bureau vertrekt in niets te vergelijken met hoe de dag verloopt. Een dag als elektrotechnieker zit vol verrassingen. Dringende interventies gooien de planning overhoop en jij speelt kort op de bal. Met plezier bovendien.

Voel je de zin in avontuur al borrelen? Trek snel je veiligheidsschoenen aan en word onze nieuwe collega! Stuur dan je CV  naar jochen@vhe.be